Payer Industries Hungary Kft., Ajka

3 Vélemény
Payer Industries Hungary Kft.
Sport U. 27
8400 Ajka
Veszprém
(88) 520 100
(88) 520 000
(88) 213 191
(88) 520 002
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Adószám
11320319-2-19
TEÁOR kód
2229 - egyéb műanyag termék gyártása

Leírás

Cégünk a műanyagipar területén tevékenykedik. A PAYER szépségápolási termékek design-ja évtizedek óta nemzetközi designirodák magas színvonalú munkája nyomán alakul ki. A 2006-ban és 2007-ben végzett intenzív munka végén egy héttel ezelőtt lezárult az FH Johanneum ipari formatervezés tanszékével közösen indított projekt, mely során a hallgatóknak lehetőségük nyílt nemzetközi elvárások alapján kipróbálni tudásukat.

 1. Contact
 2. English
 3. News

Cégleírás
A PAYER CSOPORT szépségápolási termékeinek (pl. elektromos borotvák) meg kell felelniük az európai, ázsiai és amerikai piac fogyasztói által támasztott design-elvárásoknak. 18 hallgatónak volt lehetősége egy féléven keresztül ezzel a témával foglalkozni.
Az elsődleges cél a női és férfi elektromos borotvák elkövetkezendő 10 évben várható fejlődésének vizsgálata volt. A PAYER a projekttel, melynek eredményeit február elején mutatták be, két célt szeretett volna elérni: egyrészt gyakorlati feladatokat adni a fiatal designereknek, melyekkel kapcsolatban rendszeres megbeszélések zajlottak a hallgatók és a PAYER kutatási és fejlesztési vezetője, Kurt Maurer, valamit Thomas Weldi marketing vezető részvételével.
Másrészt természetesen profitálni is akartunk a 18 hallgató kreatív ötleteiből. Néhány ötletük minden bizonnyal megtalálható lesz majd a PAYER valamelyik szépségápolási termékében értékelte Thomas Weldi az eredményeket.
Idegen nyelvű leírás
In 1946, Eduard PAYER started a company with the intention of developing the world?s best shavers for men. His quest for distinction was reflected in his choice of the company?s location: Castle Sonnegg, surrounded by vine-yards, in St. Bartholomae near Graz. The headquarters, technology and competence centre of the PAYER Group is located here.
Industrial locations have been built up in Ajka (Hungary) and in Suzhou (China) near Shanghai. Between the 1990s and 2002, the company was a subsidiary of the Philips Group. Since 2002, the PAYER Group has been owned by an Asian financial investor.
With constant product development, innovation and the use of industrial competencies of the highest quality, this shaver specialist has evolved to become a company with a wide range of personal care products and provider of industrial solutions. While 500,000 men?s shavers were sold at the beginning of the ?90s, there are now nearby 10 million personal care products and industrial solutions being brought out onto the market. This success story will continue into years to come.
Kulcsszavak:
Műanyagipar, Műanyag fröccsöntés, Műanyag termék, Alkatrészfröccsöntés, Szerszámgyártás, Szerszám, Elektrotechnika, Muanyagfröccsönto szerszám, Elektromos borotva
Termékek
Borotva, Műanyagfröccsöntött alkatrész
Payer Industries Hungary Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Payer

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ez a hely szánalmas,tesztet íratnak az emberrel,először labiruntusban kell vonalat húzkodni,aztán meg 5+3 ilyeneket összeadni majd jöhet a próbamunka,de már ott bejelentik,hogy 3 hónapra kötik a szerződést szánalmasak egyszerűen nevetséges ez a hely a pénz meg nevetségesen rossz.Mindenki kerülje el őket...Mert amíg itt dolgozik valaki simán találhat jobb helyet ennél...
#Payer Industries#Késztermék#összeszerelés
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Megjegyzés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Tudod hihetetlennek tartom hogy annyira rossz legyen ha egyszer te is épp ott dolgoztál vagy dolgozol. Nem tudlak sajnálni ha ez a véleményed mert biztos van más lehetőség. Én spec. örülnék ha felvennének és nem panaszkodnék mert jó ha talál az ember munkát a mai világban. Én is dolgoztam olyan helyen ami nem éppen leányálom de nem az volt a dolgom hogy panaszkodjak hanem hogy elvégezzem a munkám....

Payer

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Csak a Manpower ne lenne.

Nagy Roland
Payer

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A Payer Ajka egyik legnagyobb műszaki gyára, több 100 embernek ad munkát. Én is dolgoztam már náluk nyáron diákmunkán. A munka nem túl nehéz bár a fizetés lehetne jobb is de hát az egész országban ez a helyzet. Lényegében én szerettem ott dolgozni. Attól nem kell félni , hogy nem lesz munka mert megrendelés van bőven.
## elektronika# cég# munkahely# műszak# payer
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Payer Industries Hungary Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Kosztolányi U. 14.
  8400  Ajka
 2. Árvácska U. 20.
  8400  Ajka
 3. Gyár Utca 35
  8400  Ajka
 4. Timföldgyári Utca 17-19
  8400  Ajka
 5. Központi Telep 1/A.
  8400  Ajka
 6. Kertalja Út 54.
  8291  Nagyvázsony
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete