Somló Volán Zrt, Ajka

5 Vélemény
Somló Volán Zrt
Hársfa U.7.
8400 Ajka
Veszprém
A cég már nem üzemel!

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
18-10-100707
Adószám
11671017-2-19
TEÁOR kód
4939 - Közúti személyszállítás
Cégalapítás dátuma
31 dec. 1997
Cég megszűnése
2012.

Hasonló cégek a közelben

 1. Kiskert Utca 2
  8400  Ajka
 2. Forrás Utca 11
  8400  Ajka-Bakonygyepes
 3. Forras Utca 20.
  8448  Ajka
 4. Bajcsy-Zs. U 70
  8400  Ajka
 5. Kossuth U.151
  8440  Herend
 6. Petőfi Sándor U. 66
  8443  Bánd
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete

Vélemény

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Minden nap utazok. Hideg van a buszon. Ha nem hideg van akkor lefő az emberről a ruha. Szóval vagy fűtenek ezerrel vagy egyáltalán nem. Így közel egy órát utazni nem túl kellemes. A sofőr figyelmetlen és nem túl kedvesek néhányan. És igen. A kiírt időpont előtti indulás. Vagy éppen sok a késés. Persze volt jó tapasztalatom is de ezek minden naposak. Nekem érthetetlen hogy nem tudják a fűtést szabályozni. (??????????????)

veroocska
somló volán

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Többféle dologgal foglalkoznak. Főként a személyszállítás amivel naponta találkozunk. Igyekeznek nap mint nap megfelelni az utasok igényeinek. Bérleteket a buszon is meg lehet vásárolni,ami nagy pozitívum. De van lehetőség autó műszakiztatására is,utazások,különjáratok igénylésére. Ha igény merül fel,mentesítő járatot indítanak. Összeségéban az autóbuszvezetőkről is jót mondhatok,ugyan előfordul mogorva is köztük,de ez minden foglalkoztatónál előfordul. A volán igyekszik figyelembe venni az utasok panaszait. Amitől nagyon jókedvű lettem egyik reggel: az egyik sofőr a budapesti járaton mikulásnak öltözött, úgy vezetett végig és szaloncukrot osztogatott az utasoknak. Isten tartsa meg a sofőr jó szokásait.
## közlekedés

Mátéé
somló volán

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Igazábol én keveset utazok buszokon deh régebben és azért néha-néha most is rákényszerülök hogy autóbuszra száljak.Különösebben nincs semmiféle problémám a járatokkal nagyábol időbe érkeznek be és komfort szempontjábol se rosszak.Lehet hogy ezentúl többet fogok buszozni.
## buszok

ITI
volán

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nem vagyok teljes mértékbe megelégedve a volán társasággal, sajnos bevett szokás hogy ha egy busz indulása 8.00 ra van kiírva akkor a busz 8.02-8.05 kor áll be így jobb esetbe 8.10 kor el is indul, aki persze tovább utazik esetleg csatlakozással annak ez a 10 perc nagyon sokat számít. Valamint sok estebe találkoztam olyan buszokkal ahol egy 180 cm felnőtt ember nem fér bele az ülésbe kényelmesen. Némelyik buszsofőr pedig elég barátságtalan.
## volán

Gottfried Ariel Tibor
busz

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Én nap mint nap utazok a Somló Volánnal.Iskolába a 14-es busszal megyek minden reggel és a buszsofőrök nagyon kedvesek.Nem hajtanak, Ügyelnek az utasok épségére.Ami szerintem nagyon fontos.Én Ajánlom mindenkinek hogy utazzon a Somló Volánnal
## volán utazás