Vahur Ajka És Térsége Állatvédő Egyesület

2 Vélemény
frissítve 2019.12.05.

Gazdasági információk

Adószám
18937318-1-19

Leírás

A Vahur Állatvédő Egyesület 2004. nyarán alakult azzal a kiemelt céllal, hogy a bajban lévő, elsősorban a gyepmesteri telepen gazdára váró állatok számára segít gazdát keresni. Kiemelten az ajkai gyepmesteri telep állatainak gondozásába, hirdetésébe, gazdához közvetítésébe kapcsolódtak be az Egyesület önkéntesei. Ennek eredményeként működésünk két évében több, mint 500 kutya számára biztosítottunk új esélyt, s adtuk meg az élet lehetőségét.


Cégleírás
Ajka Város Önkormányzatával sikerült megállapodásra jutnunk, mely szerint a gyepmesteri telepen kizárólag helyhiány esetén altathatók állatok, de ebben az esetben is értesíteniük kell Egyesületünk képviselőjét a tervezett altatás előtt 24 órával, hogy a megjelölt létszámú kutya esetleges ideiglenes elhelyezéséről gondoskodhassunk. Az ajkai gyepmesteri telepen a jogszabály által rögzített 14 napos karanténidőn túli kutyák ellátása az Egyesület feladata. A kutyákat a karanténidő után az Egyesület igyekszik beoltatni, illetve parazitamentesíteni. Kiemelt célunk egy kistérségi menhely létrehozása, ahol biztonságos és szerető környezetet biztosíthatnánk a gyepmesteri telepről, illetve a térségben bajban lévő kutyák számára.
Kulcsszavak:
Egyesület, Szervezet, Kutya, Kutyatenyésztés, Kutyakiképzés, Állatvédelem, Kutyatenyészet, Kiskutya, Kölyökkutya, Kutyakennel, Kutyatenyésztő, Fajkutya, Kutyatartás, Fajtatiszta kölyökkutya, Fajkutya tenyésztés, Kutyatartási szaktanácsadás, Kutyatenyésztési tanácsadás, Terrier, Kutyakölyök, Eladó kiskutya, Törzskönyvezett kutya, Terrier tenyészet, Terrier tenyésztés
Vahur Ajka És Térsége Állatvédő Egyesület a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

csavargó

, több mint 2 évvel ezelőtt

Igazából tanácsot kérnék abban, hogy mit lehet tenni az olyan kutyatartóval, akinek a spicc kutyája állandóan az utcán van. Már szóltak többen is nekik de nem történt semmi. Nálam még a kerítést is szétcincálta, és a rendőrségi feljelentést fontolgatom. Köszi, ha válaszoltok
#csavargó#mint a macska
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

vahur

, több mint 2 évvel ezelőtt

én nagyon tisztelem ezt az állatmenhelyt. nagyon tisztességgel bánnak a kidobott kutyákkal. a szomszéd onnan hozott kutyát magának és nem kértek semmit, de az adományokat elfogadják. azt meg szerintem mindenki maga dönti el mennyi pénzt tud adni. 500ft-nak is nagyon örülnek.
## örökbefogadás# menhely# állat szeretett
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Vahur Ajka És Térsége Állatvédő Egyesület részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot